Sandel Balan a dat lovitura! Compozitorul lucreaza cu o artista internationala! Afla detalii

Sandel Balan, tatal Andreei Balan, colaboreaza cu o artista din Turcia.

NINEKA, pe numele sau real LILIA PELEPCIUC, a inceput colaborarea cu Sandel Balan inca de acum cateva luni.

Primul ei hit a fost difuzat in 2009 la Radio Romania Actualitati aducandu-i spectacole pe scena Salii Palatului din Bucuresti si in tara. Nascuta in Republica Moldova si stabilita in Turcia, Nineka a revenit de cateva luni in Romania pentru a finaliza un album cu 10 melodii pop-dance lucrand cu echipa de profesionisti coordonata de Sandel Balan.

Recent, ea a lansat piesa “My love”, al carei text vorbeste despre o femeie cu suflet rebel ce-si cauta echilibrul si care doreste langa ea un barbat matur in gandire, care sa nu o judece si care sa-i fie prieten bun in orice imprejurare.
Nineka are ca formula de scena pe Dj Stone si cuplu de dansatori – Bogdan si Beatrice Delia – triplu campioana mondiala la dans.

Aici, in Romania, Nineka si-a facut prieteni de suflet in echipa care lucreaza zi si noapte in spatele ei: Sandel Balan – manager, soprana si regizorul Ana Condrea, profesoara de canto –Nicola Mazilu Stanciu.
Mai mult, artista pregateste chiar si un duet cu compozitorul Sandel Balan.

Nineka nu e talentata doar in ceea ce priveste muzica. Ea cocheteaza si cu moda, in plus, a castigat concursuri de dans sportiv si a absolvit cursuri de actorie la Teatrul Cehova din Chisinau. Pe langa asta, o perioada de cateva luni, artista a prezentat o emisiune matinala la un post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *